Cea mai buna lada frigorifica

Cea mai buna lada frigorifica

      Cea mai buna lada frigorifica
Lazile frigorifice sunt aparate eficiente in congelarea rapida a tuturor alimentelor, fiind preferate de catre familiile cu mai multi membri. Aceste echipamente sunt incapatoare si pot fi depozitate in spatii diferite, chiar si in garaj, beci, camara, subsol etc. Practic, atunci cand nu mai este loc suficient in frigider, proprietarul poate sa introduca in lada frigorifica alimentele ramase sau sa depoziteze un surplus.

Alegerea unei lazi frigorifice se poate face in mod corect cu ajutorul informatiilor din articolul de mai jos. Aici vei descoperi un top al celor mai bune produse, vei afla care sunt aspectele de care sa tii cont pentru a achizitiona lada frigorifica necesara, ce marci existente pe piata sunt recomandate, precum si unele recomandari cu privire la alte detalii despre acest subiect de interes general.

Cuprins:
  1. Cea mai buna lada frigorifica - Clasificare TOP 3
1.1. Alte produse recomandate de Carpatik.ro
  1. Criterii de alegere a celei mai bune lazi frigorifice
  2. Marci de lazi frigorifice bune recomandate de Carpatik.ro
3.1. Marca Heinner
3.2. Marca Albatros
3.3. Marca Samus
  1. Recomandari cu privire la amplasarea, utilizarea si intretinerea unei lazi frigorifice
  2. Raspunsuri utile la intrebari obisnuite despre cea mai buna lada frigorifica
 

1. Cea mai buna lada frigorifica - Clasificare TOP 3


Lada frigorifica este un aparat electrocasnic folosit pentru a mentine alimentele in stare de consum, impiedicand sau incetinind dezvoltarea bacteriilor. Produsul este foarte avantajos, deoarece permite conservarea alimentelor si ofera economie de bani pe termen lung. Pe piata exista diferite tipuri de lazi frigorifice (orizontale, verticale, portabile, cu dubla utilizare, comerciale), iar topul urmator este menit sa te ajute in luarea unei decizii potrivite nevoilor avute.
 
  Lada Frigorifica Samus LS167 LADA FRIGORIFICA HEINNER HCF-200CNHF+ Lada Frigorifica Albatros LA228
Produs Lada Frigorifica Samus LS167 LADA FRIGORIFICA HEINNER HCF-200CNHF+ Lada Frigorifica Albatros LA228
Caracteristici Lada frigorifica are capacitate totala de 142 litri;
Vine cu functie de congelare rapida;
Are greutate de 27 kg;
Dimensiunile produsului sunt
84.5 x 70.5 x 54.5 cm;
Consumul anual de energie este 228 kWh;
 
Lada frigorifica are capacitate totala de 198 litri;
Clasa energetica este F;
Are un cos si role pentru transportare;
Capacitatea de congelare este de 10 kg/24h;
Are dimensiunile 90.5 x 54.5 x 84.5 cm;
Produsul este alb;
Lada frigorifica are capacitatea de 198 litri;
Este un aparat cu dubla functionare, de congelator si de frigider;
Are functie fast freeze;
Dezghetarea se face manual;
Are culoare alba;
Dimensiunile produsului sunt 88.6 x 93.4 x 57 cm;
Clasa de energetica este F;
Greutatea este de 35 kg;
PRO Ofera consum redus de energie electrica;
Are orificiu pentru drenaj;
Congelarea se face rapid;
Poate fi instalat in spatii inguste;
Raportul calitate - pret este foarte bun;
Are functionare convertibila;
Congeleaza rapid alimentele proaspate;
Rezista la variatii de tensiune;
Are display rezistent la apa;
Are termostat reglabil;
Permite congelarea rapida;
Are dubla functionare;
Designul este modern;
Ofera consum redus de energie electrica;
Are garantie de 24 de luni;
Contra Este o lada frigorifica mica, ceea ce inseamna ca nu va fi suficienta pentru o familie mare. Are capacitate mica de congelare pe zi. Dezghetarea nu se face automat.
  Vezi AICI pret Vezi AICI pret Vezi AICI pret
 

1.1. Alte produse recomandate de Carpatik.ro

Inghetarea alimentelor este foarte utila in orice familie, mai ales atunci cand este vorba despre conservarea pe durata intregului an sau atunci cand numarul de membri este destul de mare. O lada frigorifica corespunzătoare oricaror necesitati se regaseste, cu siguranta, in lista de produse de mai jos:

Lada frigorifica Liebherr Pure CFF 2080
Lada frigorifica Liebherr Pure CFF 2080
Vezi AICI pret

Lada frigorifica are 56 kg, dimensiunile 82.5 x 125.2 x 72.2 cm si un consum anual de energie de 274kWh. Volumul net total este de 353L. Are sistem de dezghetare manual.
 
AVANTAJE DEZAVANTAJE
- are iluminare si siguranta pentru copii;
- ofera semnal de avertizare in caz de defectiune;
- functioneaza optim chiar si la temperaturi scazute;
- poate fi instalata si in incaperi neincalzite (garaj, beci).
- pretul este mai mare.

Lada frigorifica Heinner HCF-200CNHE++
Lada frigorifica Heinner HCF-200CNHE++
Vezi AICI pret

Lada frigorifica este convertibila, are clasa de energie E, capacitate totala 198 L, capacitate de congelare 12 kg/24h, dimensiuni 90.5 x 54.5 x 84.5 cm si culoare alb.
 
AVANTAJE DEZAVANTAJE
- se adapteaza perfect nevoilor;
- ofera consum optim de energie electrica;
- are o viata lunga;
- poate functiona si in conditii de exterior;
- are display rezistent la apa;
- este prevazuta cu role pentru transport;
- are functie de congelare rapida.
- decongelarea se face manual.

Lada frigorifica NobelTek NCF-249
              Lada frigorifica NobelTek NCF-249
Vezi AICI pret

Lada are volum total 249 L, greutate 36 kg, dimensiuni 98.5 x 85 x 65 cm, consum anual de energie de 246 kWh, 1 compresor, iluminare in interior. Produsul face parte din clasa energetica A+.
 
AVANTAJE DEZAVANTAJE
- are alarma de temperatura si cos de depozitare detasabil;
- are termostat reglabil;
- ofera consum redus de energie electrica;
- raportul calitate - pret este bun.
- nu poate fi montat in incaperi cu temperatura foarte redusa.

LADA FRIGORIFICA 2 IN 1 ALBATROS LA114
           LADA FRIGORIFICA 2 IN 1 ALBATROS LA114
Vezi AICI pret

Lada frigorifica are dimensiunile 85.5 x 54.5 x 48 cm si capacitatea 98 litri. Face parte din clasa energetica F. Greutatea produsului este de 23 kg.
 
AVANTAJE DEZAVANTAJE
- are dubla functionare (frigider si congelator);
- ofera functie de congelare rapida;
- nu are greutate mare si poate fi mutat usor dintr-un loc in altul;
- raportul calitate - pret este foarte bun.
- nu se mentioneaza daca are lumina LED.
 

2. Criterii de alegere a celei mai bune lazi frigorifice


In orice familie numeroasa va fi nevoie de un spatiu suplimentar de depozitare a alimentelor, frigiderul nefacand fata de foarte multe ori. Alegerea unei lazi frigorifice potrivite trebuie sa se faca in functie de caracteristicile tehnice ale produselor existente pe piata si in functie de anumite aspecte importante, cum ar fi:

Dimensiunile si capacitatea. Inainte de a face achizitia trebuie sa se faca masuratorile necesare cu privire la spatiul in care trebuie sa fie asezata lada. Daca este vorba despre un loc ingust, atunci lada frigorifica trebuie sa aiba dimensiunile potrivite, altfel nu va intra aici. Capacitatea se masoara in litri si se refera la volumul spatiului intern. Pentru familii mici este suficienta o lada de 100 litri, iar pentru cele mari o capacitate de 150-300 litri;

Tipul de lada frigorifica. Produsele pot fi fixe (orizontale sau verticale), destinate depozitarii alimentelor acasa sau portabile (adica pot fi transportate dintr-un loc in altul, avand o greutate redusa). Lazile portabile au dimensiuni si capacitate de stocare mici, fiind dotate deseori cu un port pentru a putea fi alimentate de la bateria masinii;

Consumul de energie. In general, lada frigorifica are un consum redus de curent electric, membrii familiei nefiind tentati sa deschida usa foarte des, asa cum o fac in ceea priveste frigiderul. Cele mai eficiente produse sunt cele din categoria A (+, ++, +++), care nu consuma mult si care sunt foarte bine cotate pe piata;

Functiile. O lada frigorifica performanta trebuie sa fie dotata cu functii pe masura. Dintre acestea pot fi mentionate: controlarea temperaturii interne cu ajutorul panoului de control, monitorizarea fluctuatiilor de temperatura printr-o alarma, sistemul de racire static, functie de dezghetare automata, inghetare rapida, iluminat interior;

Nivelul de zgomot. Cea mai buna decizie este alegerea unei lazi frigorifice cu un nivel de zgomot redus, chiar daca ea va fi amplasata intr-un loc indepartat de camerele locuite permanent. Totusi, este demn de retinut faptul ca modelele silentioase ar putea costa mai mult, asa ca va fi nevoie de putina cercetare in acest sens inainte sa se ia o hotarare;

Designul. De regula, o lada frigorifica cu un design modern este mult mai apreciata, desi acest lucru poate presupune si o investitie mai mare. Daca echipamentul va fi amplasat la interior, atunci se poate pune accentul pe acest aspect. Totusi, acest lucru nu mai este de actualitate daca lada va fi instalata in beci sau garaj. 

3. Marci de lazi frigorifice bune recomandate de Carpatik.ro


Un alt criteriu de care trebuie sa se tina cont in alegerea unei lazi frigorifice corespunzatoare este producatorul. Specialistii recomanda nume celebre, care s-au remarcat pe piata de profil. Totusi, chiar si atunci cand acest lucru nu este posibil, dintr-un motiv sau altul, este esential sa se cerceteze cu atentie parerile altor clienti multumiti de alegerea facuta pentru a se lua cea mai buna decizie in deplina cunostinta de cauza. Printre brandurile recomandate de magazinul Carpatik.ro se numara Heinner, Albatros, Samus.

3.1. Marca Heinner

Heinner este un brand romanesc aparut in jurul anului 2011. Majoritatea produselor sunt fabricate in Turcia si China. Portofoliul sau cuprinde circa 100 de produse de calitate, cu preturi accesibile, de tip hobby sau profesional. Brandul reuseste cu succes sa raspunda tuturor nevoilor clientilor, oferind solutii complete.

3.2. Marca Albatros


Albatros este un brand romanesc, cu o vechime de 18 ani pe piata de electrocasnice. Produsele sale sunt diverse si de calitate, realizate pentru a simplifica viata clientilor. Marca se remarca prin fiabilitate, design modern, functii numeroase, confort si protejarea mediului inconjurator.

3.3. Marca Samus


Samus este o firma romaneasca deja consacrata in Romania. Din portofoliul sau fac parte diverse produse inovatoare, economice si elegante. Acestea sunt concepute pentru a proteja mediul inconjurator, respectand normele europene in vigoare.

4. Recomandari cu privire la amplasarea, utilizarea si intretinerea unei lazi frigorifice


Lada frigorifica trebuie asezata intr-un loc racoros, uscat si bine aerisit. Ea poate fi amplasata in interiorul locuintei sau la exterior (garaj, beci etc.), fiind permanent protejata de diferiti factori (temperaturi extreme, foc, apa, soare, praf). Intre perete si lada frigorifica trebuie sa existe un spatiu adecvat, suficient pentru a asigura buna ventilare. Suprafata pe care se va aseza trebuie sa fie plana, in asa fel incat lada sa fie stabila.

Utilizarea echipamentului se face prin introducerea stecherului in priza. Apoi se vor baga alimentele in lada, tinand cont de capacitatea acesteia. Periodic, va fi nevoie de dezghetarea manuala daca lada frigorifica nu este dotata cu functie automata. Daca proprietarul doreste sa se bucure de produs o perioada cat mai indelungata, atunci va avea in vedere si intretinerea sa corespunzatoare.

Printre sfaturile utile in acest sens se numara:
● Curatarea periodica a interiorul si exteriorului lazii frigorifice. Inainte de a face aceasta operatiune este indicat sa fie scoasa din priza. Igienizarea se va face cu apa, detergent si laveta;
● Garnitura usii se poate defecta. Daca se observa acest lucru, atunci se va trece la inlocuirea ei, altfel nu se va mai asigura etanseitatea lazii;
● Compresorul si ventilatorul trebuie sa mearga corect. In cazul in care se aud diferite zgomote sau se simt vibratii anormale, atunci ar fi bine sa se verifice aceste doua componente ale lazii frigorifice si inlocuirea lor daca sunt defecte.

In concluzie, lada frigorifica nu trebuie sa lipseasca din dotarile unei locuinte moderne, deoarece familia are numai de castigat prin prezenta sa: spatiu mai mare pentru depozitarea alimentelor, economisirea banilor pe termen lung, pregatirea pentru situatii de urgenta.

Surse foto: Carpatik.ro

5. Raspunsuri utile la intrebari obisnuite despre cea mai buna lada frigorifica

Care sunt cele mai bune lazi frigorifice?
Cele mai bune lazi frigorifice sunt cele care au un volum net suficient pentru a depozita toate alimentele de care este nevoie, care au un consum redus de energie electrica si care sunt dotate cu diferite functii inteligente.

Ce este o lada frigorifica?
Lada frigorifica este un echipament electrocasnic ce ofera un spatiu suplimentar pentru depozitarea alimentelor de care este nevoie si care necesita a fi inghetate.

Cum alegi o lada frigorifica eficienta?
Alegerea lazii frigorifice potrivite pentru necesitati se va face cu ajutorul specialistilor, a parerilor altor clienti multumiti de produsului achizitionat, dar si in functie de unele criterii importante, cum ar fi: tipul de lada frigorifica, capacitatea, dimensiunile, consumul de energie, functiile, brandul, pretul.

Unde se poate depozita lada frigorifica?
Lada frigorifica se poate depozita in interiorul sau exteriorul cladirii, in spatii unde nu se incalzeste (beci, garaj, subsol etc.).

Ce functii trebuie sa aiba o lada frigorifica performanta?
Printre functiile unei lazi frigorifice performante se numara: congelarea rapida, dezghetarea usoara, controlul temperaturii, iluminarea interioara, panoul de control facil. 
Postarea urmatoare

Suport clienti Luni - Vineri : 09:00 - 18:00 ; Sambata 09:00 - 14:00

0732151500 0732151501 comenzi@carpatik.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!